Distribuce vody

 
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
 

SANITACE WATERCOOLERŮ
Pravidelné sanitace watercoolerů zdarma!

Home arrow SPOLUPRACUJEME
SPOLUPRACUJEME
Fresh AQUA - partner Golden Tour 2008

golden_m Od 1.1. 2008se naše společnost stala partnerem ( odkaz ) největší fotbalové halové ligy firm na území ČR a ve střední Evropě - Golden Tour 2008. Tato liga má velkou popularitu - hraje se v Praze ( 1.-5. liga), Brně a Bratislavě. Více o Golden Tour naleznete zde .

 
Spolupráce s Wellness Clubem
welness Partnersky spolupracujeme v oblasti moderního a zdravého životního stylu se společností WELLNESS CLUB od r. 2004.
 
Spolupráce s programovou agenturou B.T.S. Production s.r.o.
logo_bts Zajišťujeme pitný režim pro akce organizované programovou společností B.T.S. Production s.r.o.  mezi jejíž  klienty patří mimo jiné CITIBANK, IKEA, JANNSEN-CILAG, CARREFOUR, AVON COSMETICS, MAKRO ČR, OBI ČR, OCE ČR, SHELL, SPAR, BUDERUS a další...
 
Spolupráce s modelingovou agenturou Narimodels

lookeastw Modelingová agentura Narimodels pořádá módní, společenské a prezentační akce. Kromě toho realizuje i svoje soutěže pro nové modelky a manekýny a to hned ve dvou věkových kategorií. Kategorii 13-16 let je určena soutěž Modeling juniorů a věkové kategorii 18 - 27 let, pak soutěž Tvář roku ČR. Společnost PIAQUA zajištujě formou sponzoringu pitný režim pro tyto akce.

Číst více...
 
Podpora sportu - SC Radotín o.s.
logo_scr Podpora sportu je nedílnou součástí našich finančních aktivit. Bez finanční náhrady poskytujeme pitný režim Sportovnímu Centru Radotín o.s. Tento sportovní klub sdružuje 419 členů v oddílech kopané, atletiky a kuželek.
Číst více...
 
 

Kontakt

PIAQUA s.r.o.

Strojírenská 386

PRAHA 5 - Zličín 155 21

GSM: 777 742 782

Tel.: 241 400 401

Fax: 241 400 394

E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny  

Login Form


www.distribucevody.cz
Distribuce vody