Distribuce vody

 
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
 

NAŠE SLUŽBY
Vyzkoušejte i Vy naše služby - jistě budete spokojeni.

Home arrow FRESH AQUA
FRESH AQUA

barel_freshPřírodní neperlivá balená pitná voda FRESH AQUA je tou nejvhodnější vodou k plnému pitnému režimu. Je slabě mineralizovaná, takže nezanáší tělo anorganickými minerály, její pH je vyvážené a tím udržuje v těle slabě alkalické prostředí - což podporuje a urychluje odstraňování chemických zplodin a nečistot z těla. Toto je hlavní a nezastupitelná úloha vody pro udržení zdraví člověka.

Po bakteriologické stránce voda FRESH AQUA vysoce převyšuje požadavky platné legislativy v České republice na pramenité vody.

Společnost PIAQUA s.r.o. - výrobce a distributor balené vody FRESH AQUA - disponuje vysoce stabilním zdrojem kvalitní přírodní neperlivé pitné vody, který je sledován nepřetržitě od r. 1946. Tato voda má velmi nízkou tzv. "úživnost", což znamená, že po nasazení na watercooler dochází k minimálnímu množení bakterií.

Přírodní neperlivá balená pitná voda FRESH AQUA je nejvhodnější vodou pro naprosto nezátěžový pitný režim.

Nabízíme Vám pravidelný přísun kvalitní přírodní neperlivé balené pitné vody a řadu služeb, které jsou pro provozování systému watercoolerů (výdejníků vody) nezbytné.

Přírodní neperlivá balená pitná voda je pod dohledem laboratoře AQUATEST a.s. - akreditovaná Českým institutem pro akraditaci, o.p.s. pod číslem 1243. logo

 

 

 

 
 

Kontakt

PIAQUA s.r.o.

Strojírenská 386

PRAHA 5 - Zličín 155 21

GSM: 777 742 782

Tel.: 241 400 401

Fax: 241 400 394

E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny  


www.distribucevody.cz
Distribuce vody