Distribuce vody

 
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
 

PRONÁJEM WATERCOOLERŮ
Pronájem watercoolerů na 1 rok za 1,- Kč.

Home arrow PRODUKTY arrow PŘÍSLUŠENSTVÍ
Příslušenství

Ruční pumpa

 

Ruční pumpa je vyrobena z kvalitního a hygienicky nezávadného plastu. Je určena pro vyčerpání vody pokojové teploty z plastových barelů o obsahu 18,9 litrů jednoduchým mechanickým způsobem. Své uplatnění nachází v kancelářích i domácnostech, ale také při rekreaci na chatách a chalupách a všude tam, kde není možnost připojení k elektrické síti. Obsluha je velice jednoduchá. Po nasazení pumpy na barel se ručním pumpováním vytlačuje stolní voda přes výpustnou trubici do připravené skleničky.

CENA : 399,- Kč vč. DPH

pumpa

 

Odkladač kelímků Service Cup

Odkladač použitých kelímků je velmi praktickým pomocníkem při hromadění použitých kelímků. Oproti běžnému odpadkovému koši je zde zaručena dobrá skladnost i velkého množství použitých plastových kelímků. 

CENA : 490,- Kč vč. DPH

odkladac.jpg 

 

Tubus na kelímky

MULTI CUP

Tubus na kelímky je vyroben z hygienicky nezávadného plastu a je určen k hygienickému vydávání kelímků o velikosti 0,2 litru.

Montáž je velice jednoduchá; k výdejníku se z boku do již předvrtaných otvorů přišroubuje dvěma samořeznými šroubky plastový držák. Tubus se nasadí do zubů držáku ve směru vyznačených šipek a je připraven k použití.

Kelímky z tohoto tubusu nevypadávají  - jde o velmi kvalitní, patentovaný výrobek.


CENA : 450,- Kč vč. DPH

glowna2

 

 

Dávkovač sirupů

 

Dávkovač sirupů se upevňuje na watercooler pomocí dvou samořezných šroubů. Slouží k vydávání sirupů jednoduchým zmáčknutím výdejního tlačítka, které je umístěno na čele dávkovače. Obsah - 1,2 litru.

 


CENA : 690,- Kč vč. DPH


sirup

 

Stojan na 4 barely

 

 

Tento robustní stojan slouží k uložení čtyř barelů . Šetří místo nutné k uložení barelů a též usnadňuje jejich manipulaci. Je zhotoven z velmi kvalitního materiálu který je opatřený ochranným nátěrem.

 


CENA : 1590,- Kč vč. DPH

dr_3

 

 

 


 
 

Kontakt

PIAQUA s.r.o.

Strojírenská 386

PRAHA 5 - Zličín 155 21

GSM: 777 742 782

Tel.: 241 400 401

Fax: 241 400 394

E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny  


www.distribucevody.cz
Distribuce vody