Distribuce vody

 
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
 

SANITACE WATERCOOLERŮ
Pravidelné sanitace watercoolerů zdarma!

Home arrow PITNÝ REŽIM
Pitný režim

Obsah vody v lidském těle činí 60%-80%, přičemž u malých dětí tvoří voda 80% tělesné hmotnosti a u seniorů se snižuje až pod 60%.
Jak lidské tělo stárne, je hlavní příčinou velkého množství nejrůznějších vznikajících nemocí rostoucí úbytek vody v těle. Podle průzkumu WHO (Světové zdravotnické organizace) je 80% hospitalizovaných pacientů nemocných z důvodu nedostatečného příjmu kvalitní pitné vody Přestože udržování vhodného obsahu vody v lidském těle je pro zdraví člověka nesmírně důležité, většina lidí tento fakt přehlíží a způsobuje si tím řadu zbytečných nemocí.

Tělu prospívá, vypijete-li jednu až dvě sklenky vody hned, jakmile se probudíte, jednu až dvě sklenky během dopoledne a odpoledne a určitě také před spaním. Do pitného režimu nemůžete zahrnout limonády, kávu, pivo atd. I když po těchto nápojích zaženete žízeň, tělo musí látky v nich obsažené odbourávat a vyloučit, což je opak funkce vody v lidském těle - ta naopak tyto látky rozpouští a napomáhá k tomu, aby tělo opustily.

Při pravidelném a dostatečném přísunu kvalitní pitné vody (1,5-2,5 litru denně) se zlepšuje fyzická kondice a celkový zdravotní stav.

Protože ledviny, v případě nedostatku vody v lidském těle, musí regulovat množství moči tak, aby se zachovala potřebná hladina vody v těle, dochází k tomu, že se odpadní látky vylučují koncentrované do malého množství moči. Močový měchýř, ve kterém se neustále škodliviny hromadí, je vystaven vlivu karcinogenů, přítomných ve vylučovaných látkách. Tím, že budete dodržovat pitný režim, dopomůžete k tomu, že se škodlivé látky nahromaděné v ledvinách budou rozpouštět rychleji a začnou se postupně vylučovat močí.

Pijete-li vodu s optimálním obsahem minerálních látek ( a tou voda FRESH AQUA je...), na minimum snižujete riziko vzniku ledvinových kamenů, kamenů v močových cestách apod.

Při nedostatku tekutin v těle krev houstne. To se stává překážkou v cirkulaci krve a vede ke vzniku cévních chorob.
Stejně jako staré vodovodní trubky zreznou, zanesou se usazeninami a jejich vnitřní průměr se zúží, tak i na vnitřní stěny cév se přilepují krevní sraženinky, které omezují krevní oběh. Občas se stává, že se céva zcela ucpe, což s sebou nese vážné následky.
Nefunguje-li krevní oběh kvůli zúženým cévám bez problémů, srdce se více namáhá, a tím se zvyšuje krevní tlak. A tak jsme u příčiny vysokého krevního tlaku.

Dodržování pitného režimu je velmi důležitým faktorem k udržení zdraví.

 
 

Kontakt

PIAQUA s.r.o.

Strojírenská 386

PRAHA 5 - Zličín 155 21

GSM: 777 742 782

Tel.: 241 400 401

Fax: 241 400 394

E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny  


www.distribucevody.cz
Distribuce vody