Distribuce vody

 
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
 

NAŠE SLUŽBY
Vyzkoušejte i Vy naše služby - jistě budete spokojeni.

Home arrow SANITACE arrow POSTUP SANITACE
postup sanitací
Technik provádí sanitaci na místě, kde je watercooler umístěn. Nejprve se voda z watercooleru vypustí a mechanicky se s detergentním přípravkem očistí plochy, které jsou ve styku s vodou.

Po té se do watercooleru napustí voda s desinfekčním přípravkem a pomocí sanitizeru (sanitizer je přístroj pracující na bázi ozonizace) se voda obohatí o ozón. Molekuly ozónu se navážou na molekuly vody (rozpustnost ozónu ve vodě je až 40 x vyšší než u kyslíku) a vzniklý roztok je jedním z nejsilněji působících desinfekčních činidel pro použití v potravinářském průmyslu (po zhruba dvou hodinách dochází k rozpadu ozónu na kyslík a nehrozí tedy jakákoliv újma na zdraví spotřebitelů).
Roztok se po několika minutách z watercooleru vypustí a následuje propláchnutí čistou pitnou vodou. Po té technik provede vnější očistu a označení watercooleru nálepkou s vyznačením datumu příští doporučené sanitace.

Sanitace prováděné naší společností jsou zcela ZDARMA*

Servis a opravy výdejníků jsou prováděny běžně u zákazníka, v případě kdy je nutno přístroj odvézt do servisního střediska poskytneme zdarma náhradní přístroj.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* Tato služba je pouze pro pravidelné odběratele (odběr minimálně 3 barelů za měsíc)

 
 

Kontakt

PIAQUA s.r.o.

Strojírenská 386

PRAHA 5 - Zličín 155 21

GSM: 777 742 782

Tel.: 241 400 401

Fax: 241 400 394

E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny  


www.distribucevody.cz
Distribuce vody